Linköpings trafikövningsplats | Fortbildning & förarutveckling personbil / Minibuss

Kurser med inriktning personbil och minibuss


På halkbanan hos oss har Ni möjlighet att träna med Ert fordon, det fordon Ni använder dagligen. Saknar Ni möjlighet till egna fordon har vi fordon. Sedan juni 2019 har vi förnyat fordonsflottan och kör i dag miljöanpassade Renault Zoe, en ren elbil.

Välkommen att kontakta oss för Ert bästa upplägg!

för dig och dina medarbetare

Fortbildning & förarutveckling vänder sig till Dig och dina medarbetare som har körkort sedan tidigare, oavsett om Du är privatperson eller yrkesförare. I en dera fallet är det viktigt att upprätthålla och även utveckla sin körförmåga, fräscha upp minnet vad gäller trafikregler eller bekanta sig med nya säkerhetssystem och hur de fungerar för att kunna vara en så säker bilförare som möjligt. Detta gör du enklast med en fortbildningskurs. För den som är yrkesförare eller kör mycket i tjänsten är förhållandet detsamma. Fortbildning är ett viktigt steg för att bli en säkrare fordonsförare.


Syftet med fortbildning & förarutveckling är att hela tiden utveckla sina körkunskaper. Många av oss har haft sina körkort i många år och har tillägnat sig sina egna körsätt i trafiken. Men saker och ting förändras, nya regler tillkommer och fordonen utvecklas. Därför är det viktigt att vara up-to-date när det gäller såväl kunskap som färdigheter och hålla sig alert med en fortbildning. Målet med förarutveckling är att få en bättre insikt om riskerna i trafiken liksom hur den enskilde kan agera för att bidra till en ökad trafiksäkerhet. Dessutom kan ökade kunskaper om ett trafiksäkert beteende leda till att man kör mer miljövänligt och blir mer sparsam i sin körning.

Följ oss i sociala medier!